Bouwbeton

Betonnen infiltratieputten

PREFAB BETONNEN INFILTRATIEPUTTEN:

Een toenemend probleem in stedelijk gebied en op bedrijfsterreinen is wateroverlast. Regenwater dat valt op grote niet-waterdoorlatende oppervlakken en bij een hoosbui al snel het centrale afwateringssysteem overbelast. Straten die blank staan en overlopende kelders zijn het gevolg. Ook bij de Nederlandse overheid is dit fenomeen uiteraard niet onopgemerkt gebleven. In bepaalde gemeenten is het daarom inmiddels verplicht gesteld aan ondernemers en woningeigenaren om zelf zorg te dragen voor een goed regenwaterbeheer. De verwachting is dat dit binnen enkele jaren wettelijk verplicht wordt voor iedere Nederlander.

Wat kunt u doen?

Soms is het mogelijk (en gewenst) om bestaande bestrating te vervangen door waterdoorlatend oppervlak, zoals gras, grind en plantenbakken. Wanneer dit geen optie (of keuze) is, zijn er andere oplossingen, zoals bijv. infiltratieputten welke een bufferfunctie kunnen vervullen bij overmatige regenval. Samen met onze samenwerkingspartner leveren wij betaalbare betonnen infiltratieputten welke u direct onder uw bestrating kunt plaatsen.

Eigenschappen infiltratieputten:

  • De afmetingen zijn ca. 1 x 1 x 1 mtr.3;
  • De opvangcapaciteit per infiltratieput is ca. 500 liter;
  • De putten zijn compatible met een standaardmaat PVC-buis en kunnen snel worden gemonteerd;
  • De infiltratieputten zijn eenvoudig uit te breiden, met elkaar te koppelen;
  • Het deksel is extra bewapend. Hier kan zelfs een vrachtwagen overheen rijden. Oftewel kan de infiltratieput ook onder uw inrit of bedrijfsterrein worden geplaatst;
  • Filtermateriaal kunnen wij desgewenst bijleveren

Bestel hier u betonnen infiltratieputten

Ons assortiment infiltratieputten

€899,00
(Incl. 21% btw)

Betonnen infiltratieput 100 x 100 x 100

...