betonnen keukenbladen

Keukenbladen

BETONNEN KEUKENBLADEN

Op zoek naar een keukenblad dat niet alleen fijn kookt maar ook mooi en onderscheidend oogt? De betonnen keukenbladen van Betonwinkel geven iedere keuken net die extra ‘touch’. Door het robuuste uiterlijk en de natuurlijke afwerking past een betonnen keukenblad in ieder interieur. Het is stijlvol in een strakke keuken, stoer in een industriële keuken en nostalgisch in een landelijk keuken. Met een betonnen aanrechtblad van Betonwinkel wordt iedere keuken een genot om in te koken én om naar te kijken.

Gebruiksgemak beton

Bij betonnen keukenbladen is het belangrijk dat het beton de juiste samenstelling heeft en op de juiste manier wordt gestort, zodat de oppervlakte goed verdicht is. Onze betonfabriek is hierop ingericht. Wij vervaardigen onze producten uit kwalitatief beton en gebruiken professionele machines.

Een speciale coating zorgt ervoor dat vuil niet diep kan intrekken en het beton is bestand tegen hoge temperaturen. Hierdoor is het keukenblad makkelijk schoon te houden en kunt u er ook een warme pan opzetten. Bovendien gaat uw betonnen keukenblad jaren mee. U kunt er dus veel plezier aan beleven!

Vlekgevoeligheid beton

Beton is poreus en daarom vlekgevoelig. Wij behandelen uw product met een impregnerende coating welke ervoor zorgt dat vlekken minder diep intrekken. U dient er echter rekening mee te houden dat het beton door het gebruik een robuuste, doorleefde uitstraling krijgt. Een eigenschap die door sommigen erg gewaardeerd wordt. Na verloop van tijd krijgt het element gebruikssporen en hiermee de karakteristieke en doorleefde uitstraling waar zij zo van houden. Wilt u uw keukenblad extra beschermen tegen slijtage of intrekkend vuil? Dan kunt u het desgewenst een additionele behandeling geven en tevens onderhouden met bijenwas, hardwax of lijnolie. Meer informatie over onderhoud treft u aan bij het artikel van uw keuze.

Spoelbakken en inbouwapparatuur

Het aanbod van verschillende merken en modellen keuken-spoelbakken en keukeninbouwapparatuur in Nederland is enorm groot. Wij hebben ons beperkt tot een aantal RVS spoelbakken met een goede prijs-/kwaliteitverhouding, waarmee wij zelf erg goede ervaringen hebben. Verder kunt u bij ons terecht voor een beperkt aantal keukeninbouw-apparaten, waaronder de Twist-inbouw stroom-units.

Waarschijnlijk wilt u ook een kookplaat in het keukenblad verwerken. Deze kunt u zelf aanschaffen. Bij uw keuze voor de standaard opbouw kookplaat is het zaak dat de inbouwdiepte binnen 49 cm. blijft en dat de inbouwbreedte binnen 57 cm. blijft. Dit, zodat de betonnen randen voor en achter de kookplaat voldoende sterk zijn. Bij het artikel van uw keuze kunt u in het bestelformulier aangeven welke kookplaat u in het keukenblad gaat verwerken. Indien u nog niet weet welke kookplaat u gaat kopen, kunt u dit ook op een later moment aan ons doorgeven. Aan de hand van het model en type kookplaat kunnen wij de uitsparingsmaten achterhalen. Wij realiseren vervolgens de uitsparing ten behoeve van uw standaard opbouw kookplaat in het keukenblad.

Betonwinkel biedt u:

 • Handgemaakte keukenbladen van de beste kwaliteit beton
 • Geschikt voor binnen en voor buiten
 • In verschillende maten leverbaar
 • Standaard afwerking: naturel beton-uitstraling
 • Kras- en hittebestendig
 • Keuze uit meerdere grijstinten
 • Keukenbladen 6 cm. dik
 • RVS keukenspoelbakken met een goede prijs-/kwaliteitverhouding

Wij leveren met name betonnen keukenbladen in standaard afmetingen. Wilt u liever een maatwerk betonnen keukenblad? Meer informatie treft u aan in het keuze-menu Maatwerk betonnen keukenbladen.

---

Bestel hier uw betonnen keukenblad in standaard afmetingen

Bestel hier uw RVS keukenspoelbak

Bestel hier uw keuken-inbouwapparatuur

Betonwinkel biedt u:

 • Handgemaakte keukenbladen van de beste kwaliteit beton
 • Geschikt voor binnen en voor buiten
 • In verschillende maten leverbaar
 • Standaard afwerking: naturel beton-uitstraling
 • Kras- en hittebestendig
 • Keuze uit meerdere grijstinten
 • Keukenbladen 6 cm. dik
 • RVS keukenspoelbakken met een goede prijs-/kwaliteitverhouding  

Ons assortiment keukenbladen